Evinizin istediğiniz odalarına hatta balkona, bahçeye, terasa, akvaryuma yerleştireceğiniz kablosuz WEATHERHUB sıcaklık ve nem ölçer cihazları ile artık her yerde, sadece cep telefonunuzda bir uygulamayı açarak bu mekanlardaki sıcaklık ve nem ölçümü yapmanız, bu değerleri görmeniz, geçmişe yönelik izlemeniz ve alarmlar oluşturarak sıcaklık ve nem değerlerini kontrolünüz altında tutmanız mümkün.

Akıllı telefonunu bir iklim görüntüleme merkezine çevirmek ister misin? WEATHERHUB ile evinizde, iş yerinizde, balkonunuzda ve bahçenizde sıcaklık ve nem ölçümü yapmanız, değerleri canlı olarak değişiklikleri gözlemlemeniz, sıcaklık ve nem ölçümü yaptığınız odalarda değerleri kaydetmeniz ve geçmişe yönelik izlemeniz çok kolay.
Siz evinizdeyken yada dışarıdayken, sadece ios yada android akıllı telefonunuzdaki bir uygulamayı çalıştırarak istediğiniz tüm iç ve dış mekanlardaki sıcaklık ve nem değerlerini görmeniz mümkün.
  • Çocuğunuzun odasının havası çok mu kuru?
  • Dışarıda don mu var, bitkileri içeri almanız gerekir mi?
  • Akvaryumun sıcaklığı balıklar için iyi mi?
  • Yeterince yağmur yağdı mı yoksa bahçeyi sulamak gerekir mi?

Weatherhub Akıllı Ev Sistemi sıcaklık ve nem ölçümü değerlerini her zaman kontrol edebilmenizi ve bilgilenmenizi sağlıyor. Üstelik nerede olursanız olun!

sıcaklık ve nem ölçümü, telefonla takibi için WEATHERHUB

sıcaklık ve nem ölçümü, telefonla takibi için WEATHERHUB

Ürünün kurulumu son derece kolay. Öncelikle yukarıdaki resimde solda gördüğünüz 1 parmak boyundaki cihazı bir ethernet kablosu yardımı ile modeme bağlıyorsunuz. Böylece bu ana cihaz modemin bulunduğu odadaki sıcaklığı ölçebilir ve sisteme ekleyeceğiniz diğer kablosuz ölçüm cihazlarından bilgi alabilir hale gelmiş oluyor. Yerleştireceğiniz diğer tüm cihazlar kablosuz ve hepsi 1 parmak boyunda. Ardından cep telefonunuza WEATHERHUB uygulamasını yüklüyorsunuz ve açıyorsunuz. Cihazlarınızı uygulamaya tanıtmak için tek yapmanız gereken cihazların kutusundan çıkan QR kodları akıllı telefonunuza okutmak. Böylelikle yerleştirdiğiniz cihazların bilgilerine erişmek için telefonunuza izin vermiş oluyorsunuz. Bundan sonra isterseniz uygulama yardımıyla çeşitli alarm değerleri belirleyebilirsiniz. Örneğin çocuk odasında sıcaklık 18’in altına indiğinde sizi uyarmasını isteyebilirsiniz.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Sorumluluk reddi.
I Accept

Bilgi ve sipariş için: eolcualetleri.com

WEATHURHUB için TFA DOSTMANN web sitesini ziyaret ediniz